2019-03-18 14:20:12• hírek • Bede Emőke

Új rekord: 197 km/h-val hasított egy autó a nagykárolyi elkerülő úton

Az elmúlt hétvége igencsak eseménydúsra sikerült: a közlekedési rendőrök nem kevesebb mint 44 gyorshajtót kaptak lencsevégre, ám legtöbbjük teljesítménye messze alulmarad annak a nagyváradi férfi nak az eredménye mellett, ki közel 200 km/h-val száguldott a nemrégiben átadott nagykárolyi elkerülőn.

A rendőrség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleménye szerint a mögöttünk álló hétvégén összesen 260 pénzbírságot szabtak a szabálytalankodó autósokra, ezeknek összértéke eléri a 97 ezer lejt. Kiegészítő intézkedésként 51 sofőrt – köztük 44 gyorshajtót – fosztottak meg vezetői engedélyétől. Az abszolút rekorder azonban az a 35 éves nagyváradi férfi lett, aki 90 helyett 197 km/h-val száguldott Nagykároly elkerülő útján. A rendőrök természetesen nem hunytak szemet a hihetetlen sebesség felett, hanem egy 1305 lejes pénzbüntetést róttak ki rá, illetve 90 napra eltiltották a vezetéstől is.


Bár kétségtelen, hogy ő lett a hétvége „sztárja”, de mindenképp meg kell említenünk azt is, hogy sikerült nyakoncsípni 5 olyan sofőrt is, akik úgy ültek volánhoz, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkeztek. Amellett, hogy jogsi nélkül autózott, egy erdődi férfiről az is kiderült, hogy ittas, egy gombászpusztai férfi pedig hamis jogosítvánnyal próbálta átverni a rendőröket. Mindegyik autóvezető ellen bűnügyi eljárást indított az illetékes hatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: